Skip to content

SCCT in beeld

Over ons

Wij geloven dat Cloud voor iedere organisatie toegevoegde waarde biedt. De manier waarop hangt uiteraard sterk af van de wensen van onze klanten. SCCT bestaat uit een hecht team van professionals die samen elke dag voor een optimaal resultaat gaan.

We zijn een informele organisatie waarbij het delen van kennis en ervaring hoog in het vaandel staat. Geen uitdaging is te groot, alle individuen tezamen vormen een sterk blok waar jij als klant of toekomstige collega altijd op kan vertrouwen.

Wat bieden wij?

Wat bieden wij?

Onze kernwaarden

Wij gaan altijd voor kwaliteit

We gaan lange termijnrelaties aan met klanten, medewerkers en partners

Met de snelheid in ons handelen maken we elke dag weer het verschil

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen

We zorgen ervoor dat het een plezier is om met ons samen te werken

Ik heb voor SCCT gekozen omdat ik bij hen de mogelijkheid krijg om mijzelf verder te ontwikkelen. De afgelopen maanden heb ik al enkele Microsoft certificaten behaald. Binnenkort start ik ook met een training op het gebied van soft skills waarbij ik een nog betere cloud engineer ga worden.

Jelle Kruithof - Cloud Engineer

Solliciteer in 5 stappen

Solliciteer!

Via onze website met jouw cv of je LinkedIn profiel. Wat jij handig vind. Vergeet dan niet je LinkedIn profiel bij te werken, zodat wij al jouw werkervaring kunnen zien.

Stap 1

Kennismakingsgesprek

Op ons kantoor in Leidschendam ontmoeten wij elkaar, met gepaste afstand natuurlijk. Uiteraard kan een video-gesprek of een andere locatie ook.

Stap 2

Tweede gesprek

Was het kennismakingsgesprek voor ons beiden positief? Dan volgt een tweede gesprek. Dit zou met een collega kunnen zijn en/of jouw toekomstige manager.

Stap 3

Aanbod

Zijn wij allebei nog steeds enthousiast? Dan ontvang je van ons dezelfde dag nog een voorstel om bij ons in dienst te treden. Dit kunnen wij telefonisch of persoonlijk doornemen.

Stap 4

Jouw start

Wat fijn, je hebt een nieuwe baan en wij een nieuwe collega! Wij spreken een startdatum af en zorgen voor een fijne start bij SCCT. Welkom!

Stap 5

Nog vragen?

Wil jij meer weten over onze diensten? Bekijk dan hier ons volledige aanbod.

Heb je vragen over onze vacatures of het recruitmentproces of denk jij waarde toe te kunnen voegen als onze nieuwe collega? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer.

Staat jouw functie er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie of neem contact op met onze corporate recruiter Rabia van Elswijk via recruitment@scct.nl of bel naar +31(0)88 06 06 400.

Rabia van Elswijk

Corporate Recruiter